InloggningObesegrade

Mot : FC Rågårdsvik
Rekord : 2694 dgr
 

Poängförlust

Mot : FC Rågårdsvik
Rekord : 370 dgr
Gubbarna pustar på... PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av Pontus Nordin   
2013-08-25 21:24
  • WO
  • Bortregnad
  • Vinst som borde gett mer mersmak
  • Vinst som kunde blivit en bitter poängförlust

Så kan man sammanfatta höstupptakten för korpfotbollsproffsen i dominans. Första veckans två "matcher" är inte mycket att orda om men den följande veckan var en "aning" mer spännande.

Första motståndet stod Dolittle för och dominans. satte igång med ett bländande passningspel på de fina planerna och man kunde ana att vi har en viss anknytning till elithandbollen i Lund för visst spelade vi runt! :-). Det såg dock riktigt bra ut för "di gamle" och det var nästan som om dominanternas sommar inte spenderats i ett överflöd av god mat och dryck utan ordern från Coach om hård fysisk träning hade följts. Vi hade dock i vanlig ordning aningen svårt att göra mål vilket även får tillskrivas Dolittles, som vanligt, bra spelande målvakt. Kan vara så att målvakten ifråga har snappat upp ett och annat från en annan målvakt när de båda spelade i Norra Lunds bästa fotbollsklubb men det låter jag vara osagt...
Vid ett tillfälle hade dessutom Dolittle den enorma fräckheten att spela in en hög boll i dominans. straffområde vilket alla vet är TOTALT förbjudet eftersom barlasten på i dominans. kasse aldrig lämnar sin kära mållinje. Denna gång stod dock lyckan den fete bi och bollen stannade på något märkligt sätt på rätt sida mållinjen. Till slut stapplade dominans. iväg med en finfin 2-0 seger!

Andra matchen var mot det enda laget som hotat oss "på senare år", de ledde serien ganska länge förra året, men som i år inte alls gått särskilt bra. De har dock något ute på plan som inte vi har...spelare som växt klart...både på bredden och på längden. Vi inledde dck i vanlig ordning bra och som alltid när vi möter välorganiserade(defensiva) lag är första målet väldigt viktigt och det fick vi. Vi ägde bollen och fick in ytterligare ett mål men sedan kröp en bekvämlighet(och några skador) in i laget och vi slutade jobba hem....
1-2.

2-2.
Stenhård nick i ribban.

Lite panik uppstod men vi tog tag i det igen även om vi dallrade lite och vi skapade ett par riktigt bra målchanser men det ville sig inte riktigt. Helt plötsligt letade sig dock en boll in som jag inte riktigt vet hur men den studsade lite hit och lite dit och sedan låg den på rätt sida mållinjen :-).

Slutresultatet skrevs till 3-2 och sett till hela matchen klart rättvist men kanske inte om man ser till sista tio minuterna. Men vem är jag att ifrågasätta Fotbollsgudarnas vilja? :-).

Inledningen av hösten har i alla fall gett oss en liten lucka i tabellen som ger utrymme för minst en fadäs innan segern är bärgad.

Ska jag berätta om segertshirtarna är beställda än? Njae, kanske inte, man ska inte utmana fotbollsgudarna för mycket...

 

Senast uppdaterad 2013-08-25 21:24
 
 

Sök på dominans.org

Omröstning

Hur länge kan vi hålla på?
 

Facebook

Dela på Facebook