InloggningObesegrade

Mot : FC Rågårdsvik
Rekord : 2694 dgr
 

Poängförlust

Mot : FC Rågårdsvik
Rekord : 370 dgr
Vad är det som händer eller det är bättre med en linjedomare än fullt lag PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av Pontus Nordin   
2012-09-23 07:39

Ett par timmar innan match var allt frid och fröjd, vi hade till och med minst en avbytare. I vanlig ordning så började mailen trilla in och det handlade om allt ifrån sjukdomar till hur "matchväskan" deltagande i matchen skulle säkerställas.
Det kan vara mycket svårare än man kan tro och resulterade till slut i två svar från en av våra "pensionerade" spelare :

- Ha ha ha ha!!!  Hur är det möjligt att ni vinner år efter år?

- Det var länge sedan jag skratta så gott!!! Fortsätt snälla..

Ja, hur är det möjligt? Jag kan se några orsaker...

  • Talang?
  • Målmedvetenhet?
  • Hård träning?

Vi startade hursomhelst matchen med en man mindre på planen och hade väl trots att Accord tydligen hade en spelare som var "extremt snabb", som en av våra backar uttryckte det, så höll vi ihop laget och spelet uppe.
En viss form av vänlig mobbning kan ha inträffat inom laget med huvudinnehållet att "extremt snabb" nog är ganska relativt :-).

Trots att vi var en man mindre och att Accord spelade boll hyfsat bra och även, som ett av få lag, insåg att det kanske är bra att pressa över hela planen när motståndarna är en man mindre så kändes det bra och vi gjorde till och med första målet.

Ungefär vid denna tid dök vår sjunde spelare upp... Den som då tror att han kommer springande som en galning och snabbt får på sig utrustningen för att deltaga i matchen bedrar sig å det grövsta. Han sätter sig ner och pillar lugnt med strumporna, fixar frissan, viker noga in tröjan etc etc. Ett par sarkastiska kommentarer om att han inte alls behöver snabba sig och det är lugnt får heller ingen direkt effekt. Vid detta tillfälle gör stoppklossen i målet säsongens första tavla och släpper in ett kvitteringsmål, förbannat tråkigt måste jag säga men även solen har sina...

Vad det gäller vår nyanlända förstärkning så toppar han sin lugna ankomst med att när han äntligen är klar ställa sig och agera linjesomare!!! :-). Om det är någon gång som uttrycket "kom in i matchen" passat så var det nu :-).

När vi äntligen var fullt manskap så föll vi ihop fullständigt samtidigt som vår målvakt var usel. Hela laget var helt enkelt inte med i matchen. När vi släppte in det tredje målet var vi fullständigt i chock och orden "Vad är det som händer?" hördes...

Som tur var hann det "bara" bli 1-3 innan det var dags för halvtid och vi kunde få en omstart. I andra halvlek körde vi all-in och fick in både 2-3 och 3-3 med chans till vinstmål men samtidigt så hade Accord ett par kontringsläge när vi låg på och vi hade nog kunnat ge bort fler mål i första halvlek så även om det är surt och bär mig emot så kanske det var ett rättvist resultat...

 
 

Sök på dominans.org

Omröstning

Hur länge kan vi hålla på?
 

Facebook

Dela på Facebook