InloggningObesegrade

Mot : FC Rågårdsvik
Rekord : 2694 dgr
 

Poängförlust

Mot : FC Rågårdsvik
Rekord : 370 dgr
Saken är klar! PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av Pontus Nordin   
2012-09-14 16:15

Trots stora problem att få ihop folk dels på grund av de vanliga familjeuppdragen och skavankerna men även på grund av att Zlatan hade uppträde i Malmö så blev det match och sedvanlig vinst.
Nedan följer ett kort referat från en av de hjältar som faktiskt gjorde sin plikt

"Efter femton återbud stod vi där ändå; sju stycken tappra(?) spelare redo för match.  Frågetecknet gäller framförallt Ravellis ersättare som agerade stillastående panter under större delen av matchen och som blev bestämt tillsagd att hålla sig på mållinjen vid alla inlägg. Motståndarna hade avsevärt föryngrat sitt lag och ställde upp med ett antal nybakade ekonomistudenter. Detta faktum avskräckte dock ej, utan matchen inleddes med att vi, och med vi menar jag Byggar-Bob, spelade fram de unga gasellerna till två frilägen varav ett tyvärr resulterade i ett baklängesmål.

Efter detta debacle reste sig dock dominans. och spelade ut hela sitt register, vilket ledde till en stabil 6-1-seger. En viss tillfredsställelse spred sig i laget när rutinen tog ut sin rätt och de unga och ivriga motståndarna relativt enkelt utmanövrerades med ett bländande tiqui-tacaspel. Ingen hybris här inte!"

Med tiqui-tacaspel säkrade dominans. alltså återigen en välförtjänt och uppskattad serieseger vilket värmer ett gammalt vinnarhjärta fast i en gammal kropp.

Nu ska vi bara avsluta säsongen snyggt, minska typsnittet på vinnartröjorna(för att få plats med alla titlar) och fira segern.

 
 

Sök på dominans.org

Omröstning

Hur länge kan vi hålla på?
 

Facebook

Dela på Facebook