InloggningObesegrade

Mot : FC Rågårdsvik
Rekord : 2694 dgr
 

Poängförlust

Mot : FC Rågårdsvik
Rekord : 370 dgr
Nyheter
Säsongsupptakt 2015 PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av Pontus Nordin   
2015-05-24 14:27

Fjärdeplats i en haltande tabell efter sex omgångar är inget som en dominant är särskilt nöjd med. Vi har i och för sig två matcher mindre spelade än lagen ovanför men inte ens vinster i dessa är en garanti för en förstaplats, det handlar även om målskillnad. På fyra matcher har vi mäktat med 10 mål...

I vanlig ordning har vi ont om folk i princip varje match och folk går sönder...

Dubbelmatch i veckan som kommer och man får hoppas på god uppslutning!

 
Hybris Boys letar efter sin Hybris? PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av Pontus Nordin   
2014-06-06 11:09

V-F-F-V-V-V

 

Som synes av ovanstående resultat har dominans. inlett 2014 historiskt dåligt och innehar en mittenplacering i en enormt haltande tabell.

Det gör ju inte saken bättre att första förlusten var mot "ärkefienderna" Gargnäs...

Generellt sett kan man säga att vi har haft svårt att folk till matcherna på grund av skador och konstiga prioriteringar.

 

Sett till matcherna har vi i de flesta matcherna inlett väldigt bra och gjort det vi alltid gjort, dominerat och oftast fått ett eller två ledningsmål men sedan har en ovilja mot hemjobb och något så ovanligt som en stressad osäkerhet infunnit sig. Vi åker på kontringar, vi blir pressade under längre perioder med bollinnehav för motståndarna, vi förlorar höjddueller i eget straffområde och målvakten släpper in enkla mål.

Verkar nästan som om Hybris Boys tror sig kunna förlora?!?! :-).

Ännu värre är att motståndarna numera tror sig kunna vinna mot dominans.?!?! :-)

Hybris har jag aldrig upplevt som något positivt men i dominans. kanske är det första exemplet någonsin där det var faktiskt var det :-).

Lite mer folk, lite bättre fotboll och en aning flyt med stolparna har i alla fall gjort att läget inte är hopplöst inför den fortsatta jakten på dominans. sjunde(7!) raka serieseger.

 

Den 7 juni är det återträff på smörlyckan för ett stort(15-20?) antal gamla LFFare med internmatch, bastu, mat, kortspel och sportdryck. Smörlyckan har fått vara ifred  i alldeles för många år nu... Dags för Reclaim The Smöret!!! :-)

Senast uppdaterad 2014-06-06 11:14
 
Gubbarna pustar på... PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av Pontus Nordin   
2013-08-25 21:24
  • WO
  • Bortregnad
  • Vinst som borde gett mer mersmak
  • Vinst som kunde blivit en bitter poängförlust

Så kan man sammanfatta höstupptakten för korpfotbollsproffsen i dominans. Första veckans två "matcher" är inte mycket att orda om men den följande veckan var en "aning" mer spännande.

Första motståndet stod Dolittle för och dominans. satte igång med ett bländande passningspel på de fina planerna och man kunde ana att vi har en viss anknytning till elithandbollen i Lund för visst spelade vi runt! :-). Det såg dock riktigt bra ut för "di gamle" och det var nästan som om dominanternas sommar inte spenderats i ett överflöd av god mat och dryck utan ordern från Coach om hård fysisk träning hade följts. Vi hade dock i vanlig ordning aningen svårt att göra mål vilket även får tillskrivas Dolittles, som vanligt, bra spelande målvakt. Kan vara så att målvakten ifråga har snappat upp ett och annat från en annan målvakt när de båda spelade i Norra Lunds bästa fotbollsklubb men det låter jag vara osagt...
Vid ett tillfälle hade dessutom Dolittle den enorma fräckheten att spela in en hög boll i dominans. straffområde vilket alla vet är TOTALT förbjudet eftersom barlasten på i dominans. kasse aldrig lämnar sin kära mållinje. Denna gång stod dock lyckan den fete bi och bollen stannade på något märkligt sätt på rätt sida mållinjen. Till slut stapplade dominans. iväg med en finfin 2-0 seger!

Andra matchen var mot det enda laget som hotat oss "på senare år", de ledde serien ganska länge förra året, men som i år inte alls gått särskilt bra. De har dock något ute på plan som inte vi har...spelare som växt klart...både på bredden och på längden. Vi inledde dck i vanlig ordning bra och som alltid när vi möter välorganiserade(defensiva) lag är första målet väldigt viktigt och det fick vi. Vi ägde bollen och fick in ytterligare ett mål men sedan kröp en bekvämlighet(och några skador) in i laget och vi slutade jobba hem....
1-2.

2-2.
Stenhård nick i ribban.

Lite panik uppstod men vi tog tag i det igen även om vi dallrade lite och vi skapade ett par riktigt bra målchanser men det ville sig inte riktigt. Helt plötsligt letade sig dock en boll in som jag inte riktigt vet hur men den studsade lite hit och lite dit och sedan låg den på rätt sida mållinjen :-).

Slutresultatet skrevs till 3-2 och sett till hela matchen klart rättvist men kanske inte om man ser till sista tio minuterna. Men vem är jag att ifrågasätta Fotbollsgudarnas vilja? :-).

Inledningen av hösten har i alla fall gett oss en liten lucka i tabellen som ger utrymme för minst en fadäs innan segern är bärgad.

Ska jag berätta om segertshirtarna är beställda än? Njae, kanske inte, man ska inte utmana fotbollsgudarna för mycket...

 

Senast uppdaterad 2013-08-25 21:24
 
Ruggigt bra! PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av Pontus Nordin   
2013-05-23 10:08

Så var det dags att möta laget som är ett av de få lagen som någonsin besegrat dominans., Tungur Knivur, och enligt ordinarie rutin var vi fyra man när enbart ett par minuter återstod till matchstart...

Med andan i halsen fick vi dock ihop fullt lag till matchstart och genomförde sedan en av de bästa matcherna på ett bra tag. Framförallt offensiven var riktigt bra, snabb, effektiv och stundtals riktigt rolig att studera från lerhålet vid målet.

Tyvärr var vi inte riktigt skärpta i försvaret och hade lite för långa avstånd till deras anfallare. Vi gjorde snabbt 1-0 vilket de kvitterade omgående och samma sak hände när vi gjorde 2-1.

De hade dessutom ett gyllene läge vid 2-2 precis innan halvtid men turligt för oss så blev avslutet inget vidare.

I andra halvlek var det på det stora hela spel mot ett mål och slutresultate skrevs till 5-2.

Mycket skön seger som bådar gott inför fortsättningen på säsongen!

 
Som vanligt... PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av Pontus Nordin   
2013-05-23 10:00

...så var det sena avhopp och dåligt med folk...

Vi blev tvingade att genomföra matchen med en man mindre på plan men spelade trots det väldigt bra!

Tyvärr släppte vi in två onödiga mål i inledningen av matchen men samtidigt fick det väl motståndaren att slappna av en aning och vi kunde i alla fall i andra halvlek upprätta en viss press som resulterade i två mål.

På det stora hela får det väl anses som ett rättvist resultat även om Dolittles målvakt gjorde ett par grymma räddningar på slutet som gärna hade fått resultera...

Tråkigt nog måste en räknare nollställas...

 
«FörstaFöregående12345678910NästaSista»

Sida 1 av 13
 

Sök på dominans.org

Omröstning

Hur länge kan vi hålla på?
 

Facebook

Dela på Facebook