InloggningObesegrade

Mot : FC Rågårdsvik
Rekord : 2694 dgr
 

Poängförlust

Mot : FC Rågårdsvik
Rekord : 370 dgr
2012 Säsongen som började miserabelt... PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av Pontus Nordin   
2012-10-10 19:57

...men avslutades på ett helt underbart sätt!

Vi inledde med resultat som inte ens finns i mardrömmarnas läskiga värld men sedan hände något och vi avslutade säsongen på ett fullständigt lysande sätt. Avslutningen innehöll nio(9!) raka nollor, tio(10!) raka vinster och ingen förlust. Efter säsongens första fyra matcher hade dominans. 2-1-1 och vid säsongens avslutning har vi 15-2-1 med en målskillnad på 69-12 vilket får ses som MVG! :-). Inte bara är det så att vi kanske lite, antagligen inte, börjar bli aningen, möjligtvis lite, mindre talangfulla och fullländade spelare utan våra ärade motståndare börjar förstå hur man ska få ner Hybris Boys i brygga. Detta tycker vi inte bara är fruktansvärt osportsligt utan även extremt orättvist då vi anser att vi kan leva något år till på egna meriter och efter det ska få vinna på gamla meriter av respekt för våra, just det, våra gamla meriter :-).

dominans./Hybris Boys tackar Korpen och motståndarna för detta året och alla individer de som gör det möjligt för oss att njuta av världens vackraste sport även när vi passerat vårt bäst-före!

 

PS. Givetvis firades seriesegern på sedvanligt maner med Coca Cola, en halv pilsner och pizza på Klostergårdens finaste hak .DS

 
 

Sök på dominans.org

Omröstning

Hur länge kan vi hålla på?
 

Facebook

Dela på Facebook